GTH

Středočeský kraj

Vedoucí jídelny Základní školy

- zodpovědnost za řádný chod školní jídelny
- vedení týmu zaměstnanců, plánování směn, evidence docházky a mezd
- výběr nových zaměstnanců
- příprava jídelních lístků a kalkulace ve spolupráci s šéfkuchařem
- komunikace s vedením školy, oblastním manažerem a pražskou centrálou

Požadujeme

- praxi v oboru (v oblasti závodního stravování výhodou)
- zodpovědnost, spolehlivost a samostatnost
- výborné organizační a řídící schopnosti
- komunikativnost a energičnost
- schopnost týmové práce a pracovitost
- uživatelská znalost práce na PC
- ŘP sk. B – aktivní řidič

Minimalní vzdělání: Středoškolské - výuční list


Nabízíme

- práci na plný úvazek
- pouze ranní směny PO-PÁ
- motivační ohodnocení
- velmi zodpovědnou a různorodou práci
- práci ve stabilní a rozvíjející se společnosti
- zvýhodněné stravování - obědy za 35,-Kč
- možnost zvýhodněných telefonních tarifů pro celou rodinu
- školení pro Váš rozvoj zdarma
- příspěvek na penzijní připojištění
- přátelský kolektiv
- nástup dohodou


Místo výkonu zaměstnání: Černošice

Typ úvazku: Plný úvazek

Vhodné pro: Jen ranní směna

Mzda: 30000 - 33000 Kč za měsíc

Kontaktní osoba:
Martin Adamuška
[email protected]
+420 724 437 120



Šéfkuchař/ka závodního stravování Trane Technologies

- příprava jídel teplého bufetu
- příprava minutkové kuchyně - cca 100 porcí (ostatní hlavní jídla se dováží z centrální kuchyně)
- regenerace jídel, výdej jídel

Požadujeme

- praxi v oboru minimálně 2 roky
- zodpovědnost, spolehlivost

Minimalní vzdělání: Středoškolské - výuční list


Nabízíme

- zázemí stabilní české společnosti
- klidná práce v malém, přátelském kolektivu
- zvýhodněné telefonní tarify, po roce penzijní připojištění
- zvýhodněné stravování
- jistotu pravidelné mzdy 15. dne v měsíci
- pracovní doba PO-PÁ (pouze ranní směny)
- nástup možný ihned


Místo výkonu zaměstnání: Kolín

Typ úvazku: Plný úvazek

Vhodné pro: Bez praxe

Mzda: 25000 - 30000 Kč za měsíc

Kontaktní osoba:
Hana Pávková
[email protected]
724 437 128



Šéfkuchař/ka

- příprava jídel teplé kuchyně
- odpovědnost za chod kuchyně;

Požadujeme

- praxe v oboru (v oblasti závodního stravování výhodou);
- zodpovědnost, spolehlivost;
- organizační a řídící schopnosti;
- schopnost týmové práce, pracovitost;

Minimalní vzdělání: Středoškolské - výuční list


Nabízíme

- zázemí silné, rozvíjející se společnosti;
- zaměstnanecké benefity;
- transparentní odměňování;
- pracovní doba PO-PÁ (víkendy volné)


Místo výkonu zaměstnání: Králův Dvůr

Typ úvazku: Plný úvazek

Vhodné pro: Jen ranní směna

Kontaktní osoba:
Kateřina Kubísková
[email protected]