GTH

Administrativa

Personální restaurace v tomto segmentu se již velice podobají restauracím komerčním.  Preferujeme zde tzv. self-servise a řídíme se heslem:
3F - free, fit & fair“.

Free

= svoboda strávníka ve výběru druhu jídla, jeho množství na talíři za určitou cenovou relaci. V praxi to znamená rozšiřování samoobslužných míst, např. rozšíření teplého pultu, zařazení pasta baru apod.

Základním cílem je maximalizovat možnost vlastní kombinace jídel, určení jeho množství na talíři při zvolené cenové škále. Toto pojetí vychází ze současných trendů v gastronomii a požadavku strávníků.

Fit
při přípravě jídel dbáme na to, aby byly dodržovány veškeré technologické postupy, které každé jídlo vyžaduje. K vaření nepoužíváme polotovary a jídla jsou vařena z čerstvých surovin tak, aby bylo docíleno co nejvyšší kvality a chuti. Používáme čerstvé a prověřené suroviny:

  • veškeré maso je z českých, kontrolovaných chovů;
  • k vaření používáme výhradně tuky a oleje prémiové kvality;
  • dbáme na sezónnost při využití ovoce a zeleniny;
  • pravidelně zařazujeme jídla z ryb.

Stejně podstatnou oblastí je sortiment a skladba pokrmů, které musí uspokojit trend rostoucího zájmu o racionální pokrmy, vegetariánská jídla či jídla, která umí uspokojit také v určité míře celiaky. V nabídce však nesmí chybět česká klasika připravovaná moderním způsobem, tj. při přípravě jídel je mouka nahrazována čerstvými vstupními surovinami, ale také jídla mezinárodní kuchyně.

Fair
 = strávník platí za to, co má na talíři = zavedení tzv. kalkulované ceny, která umožní na jedné straně pestřejší nabídku jídel s pravidelným zařazením surovinově dražších potravin a zároveň tím na straně druhé dojde k odbourání tzv. stravovací solidarity, která je u pevné ceny, kdy strávníci platí stejnou cenu za jídla v určité kategorii bez rozdílu nákladnosti surovin na dané jídlo. Strávník tak získává kontrolu nad strukturou svého jídelníčku a zaplatí přesně takovou částku za jídlo, která odpovídá skutečným surovinovým nákladům daného konkrétního jídla.

Nabízená řešení pro klienty respektují firemní desatero, technické parametry zázemí a standardy HACCP, tj. výrobou a servírováním jídel na místě v případě existujícího zázemí kuchyně, výdejem jídel dovezených z jiné centrální kuchyně s možností obohacení nabídky dovařováním na místě, umožňuje-li to technické zázemí. Pravidelně je nabídka na provozech zpestřena gastronomickými akcemi zahraniční nebo sezónní kuchyně. 

Klíčovým prvkem komplexního zabezpečení služeb je teplá strava, která je dle potřeb doplněna stravou chlazenou, chlazenou jednoporcovou či mraženou. Běžně je součástí nabízených služeb také pitný režim pro zaměstnance klienta, meeting room servis nebo VIP catering. V případě potřeby a zájmu je možné také zabezpečit služby v provozech typu Cafeterií a Break zone.

check my referencehttps://www.bibliotecatj.org/livros/high end replica watcheself bar nikotinfreiaction telefoonhoesjesclick this site