GTH

Náš tým

O neustálou edukaci všech týmů jednotlivých provozů a tím i o gastronomické zážitky v personálních restauracích se stará náš tým zkušených Executive Chefů v čele s Milošem Mladým.

Miloš Mladý působí v oboru gastronomie více než 39 let. Kromě tradiční české kuchyně ovládá taktéž asijskou, mexickou, jiho-evropskou a kuchyni blízkého východu. Vaření je pro něj nejen profesí, ale i koníčkem. Neustále hledá nové zajímavé kulinářské inspirace a výzvy.



Pán Rastislav Piontek pôsobí  od roku 1998 v renomovaných reštauračných a hotelových zariadeniach na pozícii hlavného šéfkuchára. Od roku 2007 pracoval v zahraničí ako zástupca šéfkuchára v renomovaných hotelových zariadeniach. Špecializuje sa na tradičnú Slovenskú kuchyňu a v zahraničí nazbieral bohaté skúsenosti ,kde sa zameral na Taliansku kuchyňu. Aktívne sa podieľa na zlepšovaní gastronómie na Slovensku a v Našich prevádzkach . Je členom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov.