GTH

Poděkování za profesionální spolupráci při zahraniční návštěvě

18.10.2024

Jsme velmi hrdí, že jsme obdrželi opětovné poděkování od Posádkového velitelství Praha, tentokráte za naši spolupráci při zajištění stravování a zázemí během zahraniční služební návštěvy velitele Ozbrojených sil Slovenské republiky (OSSR) na provozu Armády ČR.

 

Velitel Posádkového velitelství, plukovník Ing. Radek Šíba, vyzdvihl zejména profesionální přístup paní Jany Edrové a jejího týmu, kteří přispěli k tomu, že byli všichni hosté velmi spokojeni.

 

Děkovný dopis navázal na poděkování Velitele Posádkového velitelství za vynikající spolupráci při zajištění cateringu a zázemí na akci DRILLFEST 2024. Zde se jednalo prozměnu o mezinárodní exhibiční přehlídku čestných stráží, která byla pořádana u příležitosti nadcházejícího Dne ozbrojených sil. Tato událost je považována na provozu Armády ČR, VÚ Posádkového velitelství, kde poskytujeme od roku 2020 závodní stravování, za nejzajímavější událost roku.

 

Vážíme si ocenění, že náš tým mohl opět prokázat vysokou úroveň poskytovaných služeb, děkujeme za projevenou důvěru a těšíme se na další spolupráce!