GTH

3. ročník Family Day Hyundai

27.08.2024

Dne 24. srpna se konal již 3. ročník oblíbené akce Family Day společnosti Hyundai, na kterou se každý rok těší nejen zaměstnanci, ale také jejich rodiny a široká veřejnost z Nošovic a okolí. Akce se stala letním rituálem a mnoho lidí na ni čeká celé léto. I letos jsme jako společnost GTH, která ve společnosti Hyundai zajišťuje závodní stravování, přispěli ke zpestření této události našimi stánky a VIP cateringem.

 

Letos jsme na Family Day připravili stánky s rozmanitou nabídkou jídel a nápojů. Kromě obvyklých nápojů, jako jsou pivo, Kofola a Birell, jsme nabídli také smažené a fastfoodové speciality, které jsou vždy velkým lákadlem pro návštěvníky. Novinkou letošního roku bylo například pečení marshmallow, které se stalo oblíbenou atrakcí, zejména mezi dětmi. Nabídka teplého pultu zahrnovala také dvě hotová jídla – pečený bůček s jasmínovou rýží a čerstvou salsou a butter chicken s rýží. Kromě našich stánků mohli návštěvníci ochutnat také další speciality z food trucků či různé cukrárenské a kavárenské dobroty.

 

Family Day Hyundai, který byl pro veřejnost přístupný od 13 hodin, nabídl pestré zážitky pro celou rodinu. Pro děti bylo připraveno malování na obličej a různé atrakce, jako je lunapark, vodní atrakce včetně bazénu a waterzorbingu, nafukovací skákací hrady, kolotoče, labutě či autodrom. Malí návštěvníci si také mohli vyzkoušet staročeské zvyky, jako je házení a točení kruhem, nebo se zúčastnit soutěže v malování s tématem „Jak si představuji svůj ideální Family Day“. Soutěž přilákala více než 60 malých umělců a tři nejlepší kresby byly oceněny na pódiu. A kdo ví, možná se vítězné obrázky stanou inspirací pro další ročník Family Day Hyundai:-).

 

Oproti minulému roku přibyla řada atrakcí a aktivit, jako například aktivity s virtuální realitou, nafukovací planetárium s promítanými filmy či velká síťová voliéra, kam se lidé mohli přijít podívat na papoušky, nakrmit je, nebo si nechat papoušky přistát na ruku.

Pod dohledem zkušených řidičů se zájemci mohli svézt po testovací dráze novými vozy – letos například Hyundai i30 Hatchback, elektromobilem Kona Electric či vozem IONIQ 6. K dispozici byly také další vozy značky Hyundai a možnost si je projet okolo areálu.

Návštěvníci si mohli vyzkoušet ovládat také těžkou techniku, projet se na policejní motorce, v popelářském voze a mnoho dalšího. Velký zájem byl tradičně o prohlídku výrobního závodu, kde návštěvníci na dvoukilometrové trase prošli několik výrobních hal a podívali se na různé fáze výroby vozidel.

 

Jedním z vrcholů sobotního dne byla soutěž o pronájem auta značky Hyundai na jeden rok. Tři šťastní účastníci této akce získali možnost užívat vůz Hyundai po celý rok zdarma. Brány areálu se otevřely pro návštěvníky ve 13 hodin a akce vyvrcholila ve 21:00 velkolepým ohňostrojem. Na pódiu se navíc představila skupina Queenie revival, která svým vystoupením přispěla ke skvělé atmosféře celého dne.

 

Děkujeme všem, kteří se podíleli na náročné přípravě, organizaci a hladkém průběhu akce, a těšíme se na další ročník Family Day Hyundai, který jistě opět přinese spoustu nezapomenutelných zážitků!